Kortkurs for voksne

Klippekort på 3 aktiviteter vår/høst-semesteret!

Ørland kulturskole tilbyr klippekort på 3 aktiviteter fordelt over 10 uker i høst og vårsemesteret 2017/18 til kr. 500.-
Aktivitetene foregår på formiddag og kveld. Det er ingen oppmøteplikt, du kan delta fritt på de du ønsker. 

TIRSDAGER KL. 10.30 - 12.00 BLACKBOX: AEROBIC med Sarah Mikkelhaug
Velkommen til en 3-delt klasse som kombinerer kroppskonditionering, danserundervisning og aerobic. Vi starter med noen enkle øvelser som fokuserer på kjernestyrke og toning av armer og ben. Vi vil fortsette med en undervisningsseksjon, hvor jeg vil demonstrere og undervise de grunnleggende dansetrinnene som inngår i aerobiske dansene. Vi vil avslutte med en 45-minutters danseøkt for kropp, sinn og sjel - med god musikk og danser som er lette å følge. Du vil du føle deg energisk og opplagt etterpå! Alle er velkomne, pluss hvis du er en ny forelder som meg, er du velkommen til å ta med deg babyen!

TIRSDAGER KL. 19.00 - 20.00 BANDROM: JAMSESSION med Hallvard Mjøen
Spiller du et instrument og har lyst til å spille sammen med andre sambygdinger?
Ta med gitaren/bassen din eller lån en av oss. Vi har trommer og piano samt gitar- og bassamper. Kom ned på kultursenteret for her på starter vi nå opp med tirsdagsjammen på bandrommet. Dette er et klippekorttilbud der du ikke trenger å komme hver eneste uke på jam, hvis det ikke passer. Her kan vi spille sammen, lage musikk sammen eller ta en kopp kaffe og prate. Sosialt samvær med musikk og sang det er gøy. Du trenger ikke kunne mye for å delta på dette. Vår lærer gir deg den hjelpen du trenger for å spille en låt med andre. De flinke kan være med å hjelpe de som ikke er like flinke. Sammen får vi dette til å fungere!

TORSDAGER KL. 12.00 - 13.00 BLACKBOX: SANG CAFE med Ingunn Solem
Sangkafè er et lavterskeltilbud for alle voksne som har lyst til å komme sammen med andre å synge. I sangkafè trenger du ikke å binde deg opp til å møte opp hver uke for å øve inn et spesielt repertoar som skal fremføres på konsert. I tillegg legges det opp til at dere kan lære litt sangteknikk  slik at dere lærer hvordan komme opp på høyere toner og bruke pusten bedre. Dette er en av tilbudene til klippekort ordningen som kulturskolen starter opp nå til høsten. Hovedmålet er å komme sammen å synge, ha det sosialt, drikke en kopp kaffe og prate. Her er det også mulighet for å komme med ønsker om sanger å synge.

Undervisningsuker i HØST: 43-44-45-46-47-48
Undervisninguker i VÅR: 9-10-11-12

Klippekort får du kjøpt i skranken på Ørland Kultursenter.

_
_
_