Kino-høsten!

Kinoen er åpen - med max 200 personer i salen!
Det er krav om to kinoseter mellom hver person. Er du i samme familie/husstand kan du selvfølgelig sitte sammen, med en meter til neste gruppe/person.

Vi oppfordrer alle til å kjøpe billett på nett. Årsaken er at vi er pålagt å ha oversikt over hvem som er inne i salene. Det vil være mulig å kjøpe billetter i kinokiosken, men da vil du bli bedt om å oppgi navn og tlf.nummer som lagres i inntil tre uker.

Salene er vaskes grundig hver eneste dag. Vi sørger for gode renholds- og smittevernrutiner, slik at både publikum og ansatte skal kunne være trygge hos oss. Utover daglig renhold vil vi mellom forestillingene rengjøre benyttede områder i salen, samt alle kontaktflater utover dette.

Vi vil ikke vise film på nøyaktig samme dager og tidspunkt som før. Foreløpig viser vi kun film i helgene, samt formiddagskino på onsdager. 

Det som så ut til å bli et knall kinoår med både Top Gun, James Bond og Børning 3 - er blitt ett år der vi forsøker å holde hodet over vannet. 

Vi vet at dere er superklare for å stupe inn i kinomørket igjen. Dessverre er verken USA eller resten av kinoverden helt klare for oppstart. Og da må Norge også vente. De fleste filmpremierer er derfor utsatt. Og utsettes stadig. Men vi lover at dere har mye godt i vente utover høsten og vinteren. 

Hold ut! Vi viser de få filmene vi har å vise - frem til verden igjen blir normal. Tusen takk for all støtte og godt besøk, omstendighetene tatt i betraktning!

_
_
_