Vi åpner fredag 22.mai!

Endelig åpner vi kinoen igjen - med max 50 personer i store sal og max 45 i kinosalen.  
Dette fordi vi skal overholde avstanden på en meter mellom hver person. Er du i samme familie/husstand kan du naturlig nok sitte sammen, med en meter til neste gruppe/person.

Det er også svært viktig at man overholder regelen om 1 meters avstand i foajè, kiosk osv.

Vi oppfordrer alle til å kjøpe billett på nett. Årsaken er at vi er pålagt å ha oversikt over hvem som er inne i salene. Det vil være mulig å kjøpe billetter i kinokiosken, men da vi du bli bedt om å oppgi navn og tlf.nummer som lagres i inntil tre uker.

Vi selger ikke plassbilletter. Du vil derfor få tildelt plasser i salen. Det må være to seter mellom deg og nestemann - eller neste familie.  

Det vil være antibac tilgjengelig. Vi forutsetter at alle som kommer på kino er friske.

Salene er vaskes grundig hver eneste dag. Vi sørger for gode renholds- og smittevernrutiner, slik at både publikum og ansatte skal kunne være trygge hos oss. Utover daglig renhold vil vi mellom forestillingene rengjøre benyttede områder i salen, samt alle kontaktflater utover dette.

Kiosken vil være åpen. 

Vi vil ikke vise film på nøyaktig samme dager og tidspunkt som før. Vi må se an besøket fremover, men det blir trolig ikke film seks dager i uka, slik som før.  

Det blir ikke flere familievisninger. 

Velkommen tilbake på kino! Vi har savnet dere veldig!

_
_
_