Vi er stengt inntil 13.april

Alle konserter, forestillinger og kinoforestillinger avlyses/utsettes.

Lokalene dette omfatter: 

  • Bjugn kulturhus 
  • Ørland kultursenter 
  • Ørland kino 
  • Ørland bibliotek 
  • Bjugn bibliotek 
  • Fosenhallen 
  • Ørland Sparebank Arena 
  • Ørlandshallen med basishall og svømmehall  

OPPDATERING: I tråd med regjeringens anbefaling vil vi foreløpig holde stengt frem til 13.april. Dette gjelder hele bygget - inkludert kino, bibliotek, galleri, arrangement og kulturskole.

Vi i Roret KF jobber i disse dager med å få flyttet alle forestillinger og billetter til planlagte arrangement. Ørlandsrevyen er flyttet til 13.-17.oktober.

Utsatte forestillinger:
Billetter som er kjøpt til forestillingene som flyttes, følger med forestillingen, med seteplassering for de forestillingene som har det. Har du for eksempel kjøpt billett til Ørlandsrevyen tirsdag 31.mars, får du samme sete tirsdag 13.oktober.
Ønsker man å få billetter refundert på noen av disse forestillingene, ber vi deg ta kontakt med billettutsalget i de respektive kulturhus når de åpner igjen. Da vil vi være behjelpelige med å få billetter refundert, enten i form av gavekort, kontanter eller tilbakeføring på konto.

Avlyste forestillinger:
Når det gjelder de avlyste forestillingene, så refunderes billetter til disse. Det er kun Riksteaterets forestillinger “Liv” og “Sult”, samt konserten til Uthaug Songlag som avlyses. Resten av forestillingene våre utsettes. De som har billetter til disse to forestillingene kjøpt på nett, får automatisk ført penger tilbake på konto. Dette kan ta noe tid.
For å få refundert billetter kjøpt over skranke/bibliotek, ber vi dere henvende dere til skranke/ bibliotek i det respektive kulturhus når vi åpner. Da vil vi være behjelpelige med å få billetter refundert, enten i form av gavekort, kontanter eller tilbakeføring på konto.

Bibliotekbøker kan beholdes til vi åpner igjen. Purregebyret har vi jo avskaffet!

I mellomtiden, ta vare på hverandre!

Dere kan nå oss på kultursenter@orland.kommune.no eller 72 51 55 10 eller på Facebook.

Vi ber alle om å ta vare på sine fysiske billetter.

Som følge av de nye nasjonale retningslinjene for å hindre smitte av koronaviruset blir Ørland Kultursenter stengt inntil videre og ingen forestillinger blir gjennomført.
_
_
_