Kinobursdag

Hva er vel bedre enn å feire bursdagen med gode venner på kino? 

Dere velger selv om dere vil gå rett på kino eller om dere vil møtes på et hyggelig rom (Balsnes) på kultursenteret før filmen.

Rommet pynter dere selv. Kake kan dere gjerne ta med selv. Prisen er ikke inkludert tilsyn av voksne, så foreldre/foresatte må være med. Foreldrene får gratis kaffe/te. Foreldre må betale for egen kinobillett, hvis de også vil se filmen. Vi tar oppryddingen av rommet:)

Prisen inkluderer:  
Brus + liten popcorn + kinobillett + kjærlighet: 185 kr per person.

NB: Fredag og søndag kveld åpner kultursenteret en halv time før første filmvisning. Så hvis man skal ha bursdag i et rom, må man huske på dette. Tirsdag, torsdag og lørdag åpner vi tidligere. Man kan imidlertid betale ekstra for at vi åpner tidligere. 

Kinobursdag må bestilles på forhånd på 72 51 55 10 eller på kultursenter@orland.kommune.no. 

Bursdagen må legges til en oppsatt kinoforestilling, men det er lov å komme med ønske om film og tidspunkt! Vi setter stort sett opp kinovisninger en uke i forveien. Fordi mange filmpremierer er utsatt pga korona, viser vi nå litt mindre film enn vi pleier. Vi viser foreløpig ikke film på torsdager, men det er som regel barnefilm tirsdag, fredag, lørdag og søndag. Ta gjerne kontakt hvis du lurer på når vi skal vise film. 

Vi minner om at man må tilpasse gjesteliste til filmenes aldersgrense. Barn ned til 6 år kan se film med 9-årsgrense i følge med foreldre/foresatte. Barn ned til 9 år kan se film med 12-årsgrense i følge med foresatte, og barn ned til 12 år kan se film med 15-årsgrense ifølge med foreldre.

Les mer om aldersgrenser her. 

PS: Kinogjestene går ut på baksiden av kultursenteret etter kultursenterets stengetid. Hvis gjestene skal hentes av foreldre, kan det være lurt å minne om dette.

 

_
_
_