Om kinoen

Ørland kino har to kinosaler. I kinosalen har vi 129 seter og mulighet for å vise 3D. I store sal har vi 260 seter. Høsten 2017 oppgraderte vi lyden i begge saler, slik at vi nå kan tilby lydsystemet Dolby 7.1 i begge saler. I januar 2020 installerte vi nye seter med koppholdere til hele kinosalen, inkludert en rad med loveseats og en rad med reclinere.

Vi viser film hver tirsdag, torsdag, fredag og søndag kveld. Lørdag formiddag viser vi alltid barnefilmer, som regel tre stykker. Vi viser også formiddagskino hver onsdag klokka 12.30.

Barnebilletter selges til og med 14 år, men kun på barnefilmer. 

Vi åpner dørene en halv time før første filmvisning. Man kan kjøpe billetter på kultursenteret eller på nett - enten på vår hjemmeside eller på www.filmweb.no. Man kan også kjøpe billetter i billettmaskinen ved kinokiosken. Der kan man velge sete selv og det er ikke gebyr.

Vi legger ut kinoprogram for kun en uke av gangen, med unntak av formiddagskino og andre spesialvisninger. 

Det er satt av tre seter til rullestolbrukere på bakerste rad i store sal, samt to seter på rad 4 i kinosalen. Disse må bestilles via telefon. 

Medietilsynet setter aldersgrense på alle filmer som skal vises på kino. Som voksen har du mulighet til å ta med barn som er yngre enn aldersgrensen som er satt på kinofilmen. Du må da minst være fylt 18 år og fått foresattes tillatelse til å ta med barnet på kino. Dette kalles ledsagerregelen.

6 år: Tillatt for alle barn sammen med voksne

9 år: Adgang for barn ned til 6 år sammen med voksne

12 år: Adgang for barn ned til 9 år sammen med voksne

15 år: Adgang for unge ned til 12 år sammen med voksne

18 år: Absolutt aldersgrense. Ingen personer under 18 år har adgang

Les mer om aldersgrenser

Husk: Film er alltid best på kino:)

Velkommen til en god filmopplevelse hos oss!

 

Tlf: 72 51 55 10

E-post kinosjef: hanne.tofte@orland.kommune.no

_
_
_