Om kinoen

Ørland kino har to kinosaler. I kinosalen har vi 135 seter og mulighet for å vise 3D. I store sal har vi 260 seter. Høsten 2017 oppgraderte vi lyden i begge saler, slik at vi nå kan tilby lydsystemet Dolby 7.1 i begge saler. Vi viser film hver tirsdag, torsdag, fredag og søndag. Lørdag formiddag viser vi alltid barnefilmer, som regel tre stykker. Vi viser også formiddagskino hver onsdag klokka 12.30.

Barnebilletter selges til og med 14 år. 

Vi åpner dørene en halv time før første filmvisning. Man kan kjøpe billetter på kultursenteret eller på nett - enten på vår hjemmeside eller på www.filmweb.no. Man kan også kjøpe billetter i billettmaskinen ved kinokiosken. Der kan man velge sete selv og det er ikke gebyr.

Medietilsynet setter aldersgrense på alle filmer som skal vises på kino. Som voksen har du mulighet til å ta med barn som er yngre enn aldersgrensen som er satt på kinofilmen. Du må da minst være fylt 18 år og fått foresattes tillatelse til å ta med barnet på kino. Dette kalles ledsagerregelen.

  • Alle barn kan gå på film med en 6-årsgrense når de er sammen med foresatte eller med en voksen ledsager som har fått tillatelse fra foresatte
  • For aldersgrensene 9, 12 og 15 kan du ta med barn som er inntil tre år yngre
  • 18-årsgrensen er absolutt. Det vil si at alle må være 18 år for å kunne se filmen

Les mer om aldersgrenser

Husk: Film er alltid best på kino:)

Velkommen til en god filmopplevelse hos oss!

_
_
_